maanantai 16. helmikuuta 2015

6. Dragonhill

Dragonhill

Dragonhill-Kennel ei olekaan mikään puhtoinen paikka. Keskustelupalstoilta löytyy vaikka millä mitalla kaikkea epämiellyttävää ja surullista kerrottavaa. Ehkä joitain positiivisiakin kokemuksia.

Jokainen voi itse sen todeta käyttämällä googlea ja linkin takaa löytyy jotakin, jos linkki sattuu toimimaan
http://keskustelu.suomi24.fi/t/10185551


Lisäksi Kennelliitto on antanut  rekisteröintikiellon määräajaksi ko. kennelille. Tiedon voi lukea toukokuun 2014 Koiramme-lehdestä sekä yllä mainitusta linkistä, josta tosin lähdettä ei voi tarkistaa.

Kiellosta huolimatta nämä vastuuttomat ihmiset suoltavat lisää pentuja ja kehittelevät mitä kieroimpia tarinoita uskottavien taustatietojen tukemiseksi.

Jos emme olisi auton rekisterinumeroa ylös saaneet, meillä ei olisi mitään tietoa tästä vastuuttomasta toiminnasta.

Vasta myöhemmin syksyllä meille selviää vielä enemmän tästä kennelistä.





8 kommenttia:

  1. Mietin, et miksi te edesvastuuttomat otitte sieltä sitten koiran? Dragonhill on jo pitkään ollut tiedossa ja etenkin se niitten touhu. palstoilta saanut lukea jo monta vuotta sitten. Valitettavasti heidän pentutehtailu loppuu vasta kun koirille ei löydy ostajia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylläoleva älykääpiö on tainnut olla edesvastuuton silloin kun lukemaan ollaan opeteltu.Eiköhän kirjoittajalla ole muutenkin tarkoituksena yrittää edes lisää tietoa kys.toiminnasta, etteivät ihmiset heiltä hurttia ostaisi.

      ♥ bobolle

      Poista
  2. Hienoa, että teette "omasta mokasta" julkisen! Toivottavasti ihmiset oppisivat teidän kauheasta kokemuksesta. Toivottavasti saatte Bobon kuntoon! :)

    VastaaPoista
  3. Hei taas Mari!
    Poistit siis pyyntöni.
    Eiköhän asiasta voida keskustella kuten aikuiset, ettei tarvii oikeudessa keskustella?
    Minä en ole koiranne kasvattaja, asun Porvoossa. Jos asia on niinkun kirjoitat, että yksityisihminen on pennun myynnyt, sairaus huomattu vasta nyt niin hän on todella kiltti jos suostuu maksamaan maksimisumman siitä mitä kuluttajasuoja voi myyjälle tuomita maksettavaksi. Yrittäjä (kenneli) myy koiranpentuja joilla "takuu", eli jos koira kuolee synnynnäiseen sairauteen niin hän maksaa ostajalle koiran hinnan takaisin.
    Tämä selvinee teille soittamalla kuluttajasuojalle.
    Mitä sitten tulee minuun….. mustamaalaaminen….. harkitsen mitä tehdä ja teen kaikkeni jotta löydän koiranne myyjän jotta saan todistamaan mikäli et edes suostu näitä päättömiä juttuja minusta poistamaan.
    Sairain koira minkä olen ikinä myynyt on pentu jolla EHKÄ oli matoja kun sai ensimmäisen matokuurin.
    Voitko edes pyytää kasvattajaa soittamaan tai annat hänen numeronsa minulle? Toisaalta, hän on teille maksanut koiran hinnan takaisin, en voi häneltä pyytää muuta kuin että hän kirjoittaisi omalla nimellä miten kaikki on ja tulee todistamaan hyväkseni.

    VastaaPoista
  4. Otan osaa että olette joutuneet ko. kennelin huijaamaksi! Meilläkin koira heiltä ja myös meillä on ongelmia riittänyt :( todella ikävää, ettei heidän toimintaansa saada loppumaan, vaikka selvästi kyseessä on pentujen teettäminen rahasta, ei mistään muusta syystä... Ja kaikki heitä puolustelevat voivat puolestani mennä hevonkuuseen! Tsemppiä Bobolle ja pikaista paranemista!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laittaisitko minulle sähköpostia puolitie345@luukku.com

      Itselläni samasta paikasta koira, jolla myöskin ongelmia, niin kuulisin kokemuksistanne mielelläni lisää :)

      Poista
  5. Otathan minuun pikaisesti yhteyttä meillä voisi olla juteltavaa kyseessä olevasta paikasta !!! nea.emilia@hotmail.com !!! Mitä pikemmin sen parempi !!

    VastaaPoista
  6. Veikkaanpa että tuolla suomi24 keskustelussa usea kehuja on oikeasti Dragonhill-kennelin pitäjien "sukka" elikkä valekäyttäjänimi. Sen verran kärkkäästi ja vihaisena ovat puolustamassa! En ole koskaan ennen nähnyt noin peppukipeää "lakatkaa haukkumasta" marinaa, vaikka koirapiirit ovatkin usein täynnä draamaa!
    Kyllä olen voinut puhua avoimesti ongelmista kenneleissä ja nostaa kissankin pöydälle monen rodun piireissä. Jos joku sanoo että älä osta tuolta niin kasvattajat ovat vain sanoneet että noh, eipä ole pakkokaan ostaa. Mutta nämä ovat olleet ihmisiä joilla onkin ollut esim. lupa rekisteröidä pentuja ja muutoin kaikki kunnossa. Kyse on yleensä ollut vaikkapa liian korkeasta COI-lukemasta (sisäsiitosprosentti) tai metsästyslinja/näyttelylinja hommista. Tässä haiskahtaa jo ihan tuo random käyttisten puolusteleva asenne.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.